Loading

Venetië dag 2

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Venetië dag 2

Vandaag lagen we tot twee uur in Venetië, maar ik m oest aan de bak. Om half 8 stond de wekker, om 8 uur zaten Symen en ik aan het ontbijt. Keuze uit alles hier. Ik ging voor een lekkere vegetarische omelet met verse jus. Ik ben echt op vakantie.

Om half 9 ging Symen te werk en ik me klaar maken voor een training. Om half 10 zou ik uitleg krijgen over de veiligheid, etc. Ik kreeg uitleg van verschillende mensen en ook kregen we twee instructie video’s te zien. Na dit moesten we ook naar buiten voor de nodige uitleg. Na 1,5 uur was ik klaar en kon ik van de dag genieten.

Ik ben in de bibliotheek gaan zitten. Wat lezen, wat schrijven. Om half 1 zijn Symen en ik gaan lunchen en toen hij een dril moest geven aan de passagiers heb ik de kans gegrepen om van de zon te genieten. Heerlijk in de zon. Om twee uur was Symen klaar en zijn we naar de brug gegaan. Rond die tijd voeren we uit Venetië, wat een prachtig uitzicht. We zijn na de brug naar buiten gegaan en hebben genoten van al ’t moois. De middag hebben we heerlijk samen door gebracht. Dit is pas mijn eerste volle dag aan boord maar ’t valt me alles mee hoe weinig ik Symen zie.

S’avonds moest Symen wat uren draaien zodat zijn collega’s even konden eten, daarna gingen wij eten. Er is keuze uit van alles. En ook al is ’t lopend buffet, ’t smaakt allemaal erg goed. Na ’t eten moest Symen weer te werk. Ik ging lekker naar de hut me klaar maken voor de avond. Vanavond was er een formele avond. En wat wou ik graag Symen in z’n formele kloffie zien. Ik in m’n grijze jurk en Symen in pak.

In de lounge heerlijk een biertje gedronken. Wat een uitzicht over zee, prachtig. Jammer dat het wat dampig was, want we konden niet de zon in de zee zien zakken. Na ons drankje zijn we richting het theater gegaan, er was een dans en zang voorstelling. Ik zou ’t zelf niet neer kunnen zetten zo’n show, maar ik vond ’t wel een soort van verkrachting van sommige prachtige musical nummers. Na de show zijn we richting ’t gemaskerde bal gegaan. Daar nog wat gedronken en toen richting bed. Morgen zijn we in Kroatië. Nu al zin in!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.