Loading

Atlantische oceaan

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Atlantische oceaan

Zeedagen blijven wel een beetje mijn favoriet, ze zijn heerlijk ontspannen en je hoeft zo weinige te doen. Echt zo lekker. Een groot deel van de dag heb ik in mijn boek gezeten, Vlammen van de Hongerspelen trilogie is uit en ik ben begonnen met Spotgaai, en daarnaast veel thee gedronken en lekkere dingen gegeten tijdens de cup cake high tea. Heerlijk dat soort dagen.

De avond was lekker rustig, Symen was met zijn collega’s uit eten in het gouden borden restaurant en ik heb lekker in een hoekje van het Lido, vergezeld door mijn boek, gegeten. Heerlijk dit soort dagen.

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.