Loading

Atlantische oceaan

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Atlantische oceaan

Zeedagen blijven wel een beetje mijn favoriet, ze zijn heerlijk ontspannen en je hoeft zo weinige te doen. Echt zo lekker. Een groot deel van de dag heb ik in mijn boek gezeten, Vlammen van de Hongerspelen trilogie is uit en ik ben begonnen met Spotgaai, en daarnaast veel thee gedronken en lekkere dingen gegeten tijdens de cup cake high tea. Heerlijk dat soort dagen.

De avond was lekker rustig, Symen was met zijn collega’s uit eten in het gouden borden restaurant en ik heb lekker in een hoekje van het Lido, vergezeld door mijn boek, gegeten. Heerlijk dit soort dagen.

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.