Loading

Nijntje | Bedankjes voor onderweg

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Nijntje | Bedankjes voor onderweg

Iemand bedanken zonder dat er geld aan te pas komt, om die reden maak ik al jaren sleutelhangers. Gezellige lintjes vergezeld door een typisch Nederlands figuurtje, Nijntje. Overal ter wereld heb ik ze inmiddels achter gelaten en stiekem ben ik wel nieuwsgierig waar ze nu rondzwerven. De felgekleurde hangers aan m’n tas hebben een enorme aantrekkingskracht voor zowel volwassenen als kinderen, overal waar ik kom.

Ook voor de volgende reis heb ik weer flink wat exemplaren genaaid, alleen zit er binnenkort een einde aan deze traditie te komen. De Nijntjes die ik door de jaren heen heb verzameld en gekocht zijn op! Zo nu en dan komt er een advertentie online op Marktplaats, eentje waar de term woekerprijzen zo aangekoppeld kan worden. Vaak valt het op dat ze niet verkopen, want weken na mijn bod staat de advertentie nog steeds online in de hoop de hoofdprijs voor het item te ontvangen. Zoveel verkopers die een slaatje hopen te slaan uit deze ‘collector items’ zoals ze vaak worden genoemd in de advertenties. Stiekem ben ik bang dat de verkopers het te hoog in de bol hebben gekregen en de Nijntjes uiteindelijk in de doos voor de kringloop belanden.

En zo liggen hier een aantal zakjes met toffe sleutelhangers, de laatste zover het nu staat. Nu hoop ik niet dat ik de ondergang over mezelf heb afgeroepen en een collectors item heb gecreëerd waar straks ook torenhoge prijzen voor worden gevraagd op de zeer bekende verkoopsites!

Om de traditie toch voort te kunnen zetten doe ik een oproepje aan iedereen die m’n blog leest. Heb je ergens nog Nijntjes liggen waar je niets mee doet? Ik neem ze graag van je over. Zo kan ik m’n Nijntjes over de wereld blijven verspreiden en een glimlach op mensen hun gezicht toveren wanneer ik hen een exemplaar overhandig.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.