Loading

All Games On Deck | Spellencruise Ahoy

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

All Games On Deck | Spellencruise Ahoy

Een droomrondreis aan boord van een luxe cruiseschip gecombineerd met toffe (bord)spellen en je hebt de ‘All Games On Deck’ spellencruise.

Enige tijd geleden maakte ik kennis met Kyra, eigenaresse van ‘De Koperen Pion’ in Den Haag. Kyra heeft een grote passie voor alles dat met (bord)spellen en cruises te maken heeft. En zo organiseerde zij in 2024 de eerste editie van de ‘All Games On Deck’ cruises, wat een daverend succes bleek met meer dan honderd deelnemers. Een week lang genoot iedereen van de luxe van een cruiseschip terwijl volop spellen gespeeld konden worden met gelijkgestemden.

Overal waar Symen en ik heen gaan nemen we een spelletje, of twee, mee. ‘Keer op Keer 2’ is toch echt wel favoriet, helemaal omdat je deze heel gemakkelijk mee kan nemen omdat we de speelkaarten op de app hebben. Hoeven we niet op gewicht te letten dan beland ‘Ticket to Ride’ in de koffer, een bordspel waar een aardig formaat tafel voor nodig is. Kyra heeft er inmiddels voor gezorgd dat voor de volgende reis een aantal nieuwe twee persoonsspellen klaarliggen.

Op 31 mei 2025 is het tijd voor de tweede editie van ‘All Games On Deck’. Dit keer aan boord van een schip dat mij totaal niet onbekend is, Holland America Line’s ms Rotterdam. En zo kan er ook volgend jaar een week lang bord- en kaartspellen worden gespeeld terwijl het schip elke dag op een nieuwe bestemming is. Waar wij volgend jaar zullen zijn weten we nu nog niet. Het idee van nieuwe mensen te leren kennen onder het genot van nieuwe games lijkt me wel wat. Een echte spelletjes/spellen connoisseur ben ik niet, al kan ik er wel ontzettend van genieten.

Een droomcruise vanuit Rotterdam door de spectaculaire fjorden en langs toffe steden van Noorwegen. En als je dan weer aan boord komt, staat er een hele spellen bibliotheek op je te wachten. Schuif gezellig aan in een van de spellenzalen en speel je favoriete bordspellen of ontdek de nieuwste titels. Al kan je natuurlijk ook de hele dag aan boord blijven om een goed spel te spelen. Spelers van alle niveaus zijn welkom en zo nodig is er altijd iemand om je te helpen met wat speluitleg. Toffe games uitproberen tijdens een prachtige reis, klinken voor mij als muziek in de oren, en wie weet kunnen we tijdens de 2025 editie aan boord zijn. Voor nu hebben Kyra en ik geprobeerd het spelen van spellen virus alvast te verspreiden onder het personeel op de ms Rotterdam.

Benieuwd naar de ervaringen van deelnemers aan de eerste editie? Lees hier het artikel dat over deze cruise is geschreven. Nieuwsgierig geworden naar de cruises van ‘All Games On Deck’? Neem dan een kijkje op de website en wie weet ziet Kyra jou wel tijdens de volgende reis en kan je mij vertellen welke spellen er zeker in 2025 mee moeten op reis.

Favoriete adresje voor … Cruisen en spelletjes!
All Games On Deck
www.allgamesondeck.nl

Favoriete adresje voor … Cruise boeken!
Captain Cruise
www.captaincruise.nl

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.