Loading

Cruise planning

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Cruise planning

Het is alweer bijna zover, nog drie nachtjes slapen maak in m’n weg naar Schiphol en zal het vliegtuig me naar Tenerife vliegen! Dinsdag zal ik aan boord gaan van de MS Maasdam, na twee maanden zal ik Symen weer zien en gaan we samen het Middellandse zee gebied ontdekken.

Aangezien we met de boot langs de kust varen weten we al welke havens we zullen bezoeken. Hieronder een overzichtje. Inmiddels is m’n notitieboekje al goed gevuld, maar mochten er nog tips zijn dan hoor ik deze natuurlijk graag. Tips zijn altijd wel!

Planning-blog

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.