Loading

Dagje vakantiebeurs

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Dagje vakantiebeurs

Vandaag hebben Symen en ik een bezoekje gebracht aan de vakantiebeurs. Waar we in het verleden de hele beurs hebben bezocht, aan alle prijsvragen mee deden en met reisspecialisten uit de hele wereld hebben gesproken kwamen we dit keer speciaal voor Australië. Op moment van spreken zijn we een reis naar Australië aan het voorbereiden. Symen vertrek in September van dit jaar naar Seattle, waar hij met de Maasdam van daar naar Alaska vaart. De reis wordt daarna vervolgt via Vancouver, Hawaï en verschillende eilanden in de Grote Oceaan om vanuit daar door te varen naar Australië, Bali en Nieuw Zeeland.

Pacific-Island-Travel_post 

Het was een leuk bezoek en we vonden onszelf en de reisvoorbereiding ook terug op de Facebook pagina van Pacific Island Travel. We hadden daar een heel fijn gesprek met Jurgen over het reizen naar Australië en wat zij voor ons kunnen betekenen. We willen de reis graag zo spontaan mogelijk houden en vanwege die reden enkel een hotel boeken voor de eerste dagen, een camper huren voor de tussenliggende periode en een hotel reservering maken voor de laatste dagen. Een droom van ons beide is duiken in het Great Barrier Reef gebied, een 3 daagse duikcruise die kant op mag daarom natuurlijk ook niet ontbreken! Ook die zullen we vooraf reserveren, zodat we zeker weten dat er plek voor ons is. Verder willen gewoon lekker doen en laten waar we zin in hebben, weten waar we over een jaar slapen past helemaal niet bij ons aangezien we niet eens weten wat we morgen eten. Ook spraken we met reisadviseurs van Travel Essence en WalkAbout over de mogelijkheden. Zij bieden beide een campercar aan in hun verhuur assortiment, dit is een ruime auto met kook- en slaapmogelijkheden. Iets waar we beide wel oren naar hebben.

We zijn nu thuis met een berg informatie, de gidsen hadden we vooraf al thuis aangevraagd dus gelukkig waren de rugzakken niet loei zwaar. Maandag zullen we een aantal van de reisorganisaties bellen waarmee we vandaag hebben gesproken. Eens zien wat zij precies voor ons kunnen boeken en tegen welke prijs. We zijn erg nieuwsgierig, maar voor nu hebben we er een heel goed gevoel over en kunnen we niet wachten tot we ons avontuur richting Australië echt kunnen beginnen!

Schermafbeelding-2016-01-04-om-09.27.41

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.