Loading

Sevilla, tijd voor het volgende hoofdstuk!

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Sevilla, tijd voor het volgende hoofdstuk!

Tijd is een bijzonder iets. De snelheid lijkt met regelmaat de veranderen, ookal heeft een minuut 60 seconden en een uur 60 minuten vaak kunnen deze heel verschillend aanvoelen. De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen, heb me geen moment verveeld en heb ontzettend genoten van alles dat ik mocht doen, zien en wie ik mocht ontmoeten. Ook voor Symen was het een aangenaam contract, een hecht team zorgde voor een goede sfeer en ook de omstandigheden waren goed.

En zo stonden we gisteren verbaasd naar elkaar te kijken, het was tijd om te pakken … te pakken, ja pakken! Nu al? Ja! Vaak kijk je heel erg uit naar het vertrek, al is het inpakken van de hut geen leuk klusje, maar dit keer was het anders. De sfeer aan boord was zo prettig en we hadden het allebei zo fijn gehad dat het helemaal niet erg had geweest als we nog even hadden moeten verlengen. Maar dat hoefde niet! Het was tijd om te pakken, afscheid te nemen en verder te reizen naar Sevilla om daar samen vakantie te vieren.

Zodoende zit ik nu aan de keukentafel van ons appartement, dat we via Airbnb huurde. Anne-Lisse haar appartement staat in het centrum van Sevilla en is dichtbij de Joodse Buurt, Barrio Santa Cruz, gelegen. De gezonde spanning was overigens wel aanwezig tijdens het boeken van dit appartement en de laatste dagen toen wij niets van Anne-Lisse vernomen. Dit is de eerste keer dat wij iets via Airbnb reserveerde en ja, je weet eigenlijk nooit waar je terecht komt!

De spanning was nergens voor nodig. We kregen de dag van tevoren een berichtje van Anne-Lisse dat Nacho ons op zou wachten bij het appartement, zij woont namelijk zelf met haar gezin in Parijs. De uiterst vriendelijke Nacho, die wij al snel Nacho chippie noemde, wachtte ons op en hielp met de bagage. Terwijl hij ons het appartement liet zien vertelde hij vol enthousiasme over ‘zijn’ stad. De spanning was direct verdwenen en het was direct duidelijk dat wij ons wel gingen vermaken!

En nu zitten wij hier, in Sevilla, heerlijk te genieten van het terras met een glas wijn in ons hand en een selectie Spaanse ham voor ons. Het is vreemd om te realiseren dat terwijl ik dit typ het schip richting Casablanca aan het varen is en wij hier heerlijke relaxed op een bankje zitten te ontspannen. Het leven is goed!

De favoriete adresjes om te … slapen
Appartement van Anne-Lisse via Airbnb
Sevilla, Spanje
* Een knus en gezellig appartementje in het centrum van Sevilla. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt voor een kort of lang bezoek aan deze stad. Zeker een aanrader.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.