Loading

Hongkong

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Hongkong

Het is een dag van komen en gaan. Koffers stonden gisteravond ingepakt in de gang en vanmorgen stonden ruim zeshonderd mensen ongeduldig, met hun paspoort in de hand, te wachten op het moment dat hun scheepskaart voor de laatste keer gescand werd. Klaar om verder te reizen, verder in Azië of richting huis.

 

Inmiddels zijn de eerste zes weken aan boord voorbij gevlogen. Heb prachtige nieuwe plekken bezocht, bijzondere mensen ontmoet en in de tussentijd ben ik ook benoemd tot ‘Directeur: Nautical’ van de United Bumb Club (UBC). Ik maak wat mee zo hier aan boord van de MS Volendam!

 

Voor Symen en mij stond vandaag in het teken van samen genieten. De dagen dat hij wat vrije uurtjes heeft proberen we goed te besteden en op een dag als vandaag in een stad zoals Hongkong is het lastig kiezen wat te doen met deze vrije uurtjes. Na een kort beraad werd het Victoria Peak, de meest exclusieve woonwijk van Hongkong. De unieke tocht met de Peak Tram, met een helling van 45º, brengt je naar boven waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. We genoten van ‘pizza with a view’ en van onze tijd samen bovenop de Peak. De foto’s spreken volgens mij voor zich!

 

Waar ik bovenop de Peak dacht dat de dag niet beter kon worden, stond me thuis een enorme verrassing te wachten. Ons bureau lag vol met post van thuis. Brieven, kaarten en een hele stapel tijdschriften had de reis vanuit Nederland gemaakt om mij hier in Hongkong te verrassen! Ik ben nog wel even zoet met het lezen van alle gezellige brieven, kaarten en Flairs. Voor wie z’n post herkend, bedankt! Het doet me goed om van jullie te horen, weet dat er ook post onderweg is naar jullie!

1 Comment

  • mam

    Wat fijn dat jullie ook af en toe samen erop uit kunnen. En van die uurtjes erg kunnen genieten. Mooi dat je zo geniet van de post. Dan doen wij hier van jou post. Liefs mam

    11 november 2016 at 22:41
LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.