Loading

El Brujo Gletsjer | 50 tinten blauw

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

El Brujo Gletsjer | 50 tinten blauw

Ongerept en indrukwekkend, dat zijn de fjorden van Chile. Gevormd door gletsjers, waar door de eeuwen heen niet heel veel meer bestaan. Hier in het Chileense fjord is een gletsjer te vinden welke niet groeit, en ook niet slinkt!

 

Brujo gletsjer, een muur van ijs aan het einde van het fjord. In alle tinten blauw die je maar kan voorstellen en daar voorbij. Vaak krijg ik de vraag of het nooit gaat vervelen, bestemmingen meerdere malen bezoeken. Het bezoek van vandaag aan Brujo bewijst maar weer eens dat de natuur constant veranderd en zodoende niet verveeld. Waar tien dagen geleden de zon scheen was er vandaag laaghangende bewolking en de eerste zo lege baai lag vanmorgen vol met ijs. Met het weer en de ijsomstandigheden veranderen ook de kleuren van de natuur. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Jij wel?

 

2 januari 2024

 

12 januari 2024

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.