Loading

Ketchikan

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Volendam

Ketchikan

Soms kan je hele verhalen vertellen over iets wat in een paar woorden of zinnen gezegd kan worden en eigenlijk is vandaag zo’n dag. Er is weinig te vertellen, maar dat betekend niet dat er niets is gebeurd. Vanmorgen heerlijk door Ketchikan gestruind, kaartjes gekocht, chocolade gekocht bij KetchiCandy’s en met het thuisfront geskypt tot m’n telefoon oververhit raakte … ja je leest het goed, m’n iPhone raakte oververhit door de Alaska zon die normaliter niet zo warm is. Niet alleen m’n telefoon raakte oververhit maar ook ik, zo zat ik eerst in de schaduw maar later zat ik pal in de zon en begonnen m’n armen aardig te kleuren. Het was een heerlijke dag om lekker door de straten van Ketchikan te trekken en vooral te genieten van de dag.

De dag sloten Symen en ik af met een romantisch diner voor twee, Symen had aangevraagd om in de diningroom te eten en de hotelmanager had het verzoekt ingediend, bij de manager van de diningroom, om een romantische tafel voor twee voor ons uit te zoeken. Het was ze aardig gelukt. We zaten heerlijk met z’n tweetjes en hebben een heerlijke avond gehad. Lekker samen gekletst over van alles en nog wat en vooral genoten van het lekkere eten. Het was een perfecte dag, ook al heb ik niet zoveel woorden nodig om deze te omschrijven.

P.s Pinguïns komen niet in het wild voor in Alaska, maar waarom zijn er hier dan zoveel pinguïn souvenirs te koop?

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.