Loading

Bar Harbor, Dagje Cariben in Maine.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Bar Harbor, Dagje Cariben in Maine.

Voor Symen is de vakantie nu echt afgelopen, voor mij is de vakantie net pas begonnen. Alle spullen vinden langzamerhand hun plaats in de hut en de laatste was zit op het moment van schrijven in de machine. Tijdens de eerste dagen aan boord moeten trainingen worden gevolgd, papieren worden ingeleverd, paspoorten worden opgehaald en schip id’s worden aangemaakt. Vanmorgen de laatste dingetjes geregeld en nu kan ik gaan genieten.

Nou, dat heb ik ook gedaan, samen met Lynette! Heerlijk hebben we geluncht bij het zwembad waarna we de jacuzzi in zijn gedoken en maagdelijke pina coladas hebben besteld. Een heerlijke middag, het leek wel een dag op een tropisch eiland in het Caribisch gebied. Van zulke dagen mogen er nog wel meer komen, mij hoor je niet klagen!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.