Loading

Fort Lauderdale, Amerikaans shoppen

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Fort Lauderdale, Amerikaans shoppen

Opeens is het voorbij, het Canada & New England seizoen is voorbij. Het begon flink af te koelen en het werd tijd om het warme weer op te zoeken. Met het koude weer nog in mijn achterhoofd vertrok ik vanmorgen, met Millie, van het schip in lange broek en een shirt met lange mouwen. Wat bleek, zelfs vanmorgen om half negen was het al aangenaam warm en droeg ik al die kleren voor niets! Het is zo aangenaam hier, het voelt nu echt als vakantie. Voor mij zijn zon, warmte en vakantie aan elkaar verbonden, dat heb ik wat minder met grijze lucht en kou.

Millie is onze buurvrouw en vanmorgen moesten we vroeg van boord. Voor ons een goede reden om te gaan winkelen in zo’n Amerikaanse winkelcentrum. Alle winkels onder één dak met warenhuizen zoals alleen de Amerikanen ze maken. Het was een heerlijk ochtend en middag shoppen, winkel in en winkel uit. Hier een bakkie koffie, daar schoenen passen, daar lunchen, daar jurken passen … en zo ging de dag voorbij. Kwam thuis met prachtige nieuwe lak rode schoenen, al maanden ben ik op zoek naar rode schoenen en ik heb ze gevonden!

En nu zijn we onderweg naar Europa, wel eerst via Puerto Rico en Sint Maarten. Het wegvaren uit Ft. Lauderdale was prachtig, lekker zonnig en de voorspelling voor de aankomende twee dagen is goed. Het duurt namelijk twee dagen voor we aankomen in Puerto Rico. Ben erg benieuwd naar alle nieuwe passagiers en de ‘Sit & Stitch’ handwerk clubje elke zeedag om 11 uur. Hoe is het in Nederland?

P.s voor iedereen die een vaarschema in de kast, op de kast, in de wc, op de koelkast of ergens anders in huis heeft hangen … vergeet deze niet om de draaien 🙂

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.