Loading

Fort Lauderdale, Roet in het eten …

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Fort Lauderdale, Roet in het eten …

Er zijn van die dagen dag je bergen met plannen heb en dingen die je graag wilt doen … en dan is er opeens dat ene ding dat roet in het eten gooit en al je plannen in de soep laat lopen. En zo geschiede vandaag!

Symen en ik zouden samen naar het winkelcentrum gaan om te gaan winkelen, alvast wat kadootjes kopen voor onder de kerstboom bij de familie Muis en bij de familie Van der Veen. We hadden het helemaal uitgeplant, ik zou eerst door imigratie gaan want ik moest rond 9 uur van boord en dan zou Symen rond een uurtje of half 10 volgen aangezien het winkelcentrum pas om 10 uur zou openen. 3 uur ‘All on board’ betekende rond 2 uur bij het winkelcentrum weg, en dat gaf ons voldoende tijd om te shoppen en ook nog even wat te eten … nou mooi niet! Omdat we in Europa waren geweest moest alle crew door immigratie, duurde het uren om de passagiers en al hun kilo’s bagage van het schip te laden en kan de inspectie van gezondheid even een rondje schip doen … Dat alles bij elkaar zorgde dat alle crew pas tegen het middaguur door de immigratie was geweest en er eigenlijk geen tijd meer voor ons was om onze kerstinkopen te doen. Dan maar shoppen in Nederland! Dus lieve mensen, koop de winkels niet leeg want wij moeten ook nog wat inslaan. Wat doet iedereen eigenlijk met de feestdagen?

Wel heel leuk nieuws, Susan is vandaag aan boord gekomen. Symen en ik logeerde voor onze Boston trip bij Susan en Elton en Susan is hier voor een weekje relaxen. Ze heeft een heerlijk hut voor haarzelf en we hebben een aantal plannen gemaakt voor de aankomende week. Het is ontzettend gezellig dat ze hier is! Het zou leuk zijn als we wat dichterbij thuis zouden varen en er meer vrienden, en natuurlijk familie, een cruisje konden boeken om een week of twee met ons mee te varen!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.