Loading

Fort Lauderdale | LauderAle voor goed bier en yoga.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Fort Lauderdale | LauderAle voor goed bier en yoga.

Reizen … Het ervaren van het nieuwe, ontdekken van het onbekende. Thuis gebeurt het zo vaak dat je terug valt in de gewoonte, automatisme. Wanneer je op de camping niets te doen hebt ga je een wandeling maken, pak je een goed boek, maak je een ritje met de auto naar het onbekende en komt het zeer zelden voor dat je niets om handen hebt. Op de momenten dat het leven thuis even stilvalt dan gaat snel de tv aan en word de smartphone erbij gepakt. Het is helemaal niet nodig om op ‘reis’ te zijn wanneer je behoefte heb aan uitdagingen.

 

Elke zondag leggen we aan in de haven van Fort Lauderdale, Port Everglades, waar voorraad en nieuwe passagiers aan boord komen terwijl we de gasten van vorige week uitzwaaien. FLL is onze thuis haven en het voelt ook echt als thuis, ik doe hier m’n boodschappen en heb inmiddels m’n favoriete nagelsalon waar ik één keer per contract m’n voeten laat verwennen. Kort geleden ontdekte ik ook een fijn bierplekje, op steenworp afstand van het schip zit een brouwerij met biertuin.

 

LauderAle is opgericht in 2013 en ze hebben een zeer gunstige locatie gekozen voor hun brouwerij. LauderAle is gelegen in een industriegebied tussen Port Everglades en Fort Lauderdale, goed om te weten is dat ook Hollywood International Airport om de hoek is van LauderAle. De bieren variëren van blond tot imperial stouts, op de 30 taps zijn daarom ook uiteenlopende bieren beschikbaar dus voor ieder wat wils. Geen bier liefhebber? De Mimosa’s schijnen echt fantastisch te zijn, ook hebben ze cider, wijn, etc beschikbaar. Trek? Geen probleem, dagelijks staan er foodtrucks in de biertuin waar je heerlijke gerechten kan bestellen om samen met een vers getapt biertje van te genieten.

 

Nu kan je hier niet alleen goed eten en drinken, elke zondag om 10.00 uur kan je hier ook je yogamat uitrollen om een uurtje bieryoga te beoefenen. Ja, je leest het goed! Bieryoga. Alyssa van  Ales & Asanas komt elke zondag hier een biertje drinken nadat ze ons flink heeft laten zweten. De les bestaat uit twee stukken, het eerste stuk is goed opwarmen en lekker bezig zijn met je lijf. Het tweede deel word je vergezeld door een beker bier, welke in een prachtige ijzeren beker komt zodat je hem goed op je hoofd kan balanceren wanneer je in boompose staat. Naast deze pose heeft Alyssa een hoge hoed vol met oefeningen die je kan doen terwijl je van een biertje aan het genieten bent, bij sommige oefeningen is het slim om eerst een grote slok te nemen zodat het bier niet over de zijkant gutst.

 

Hoe leuk is het als je in een stad of haven waar je al wel 50 keer geweest bent, je toch weer iets lekkers en nieuws ontdekt, waar je elke week weer terug wil komen.

 

 

 

Favoriete adresje voor … Een lekker biertje!

LauderAle

3305 SE 14th Ave.

Fort Lauderdale, Florida

Verenigde Staten

 

Ga je op dag van aankomst of vertrek naar LauderAle? Vergeet dan niet je boarding kaart, die geeft je korting op je rekening!

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.