Loading

Chicago | GWT meet-up.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Chicago | GWT meet-up.

Ruim een jaar geleden kwam ik op Facebook een groep tegen, ‘Girls Who Travel’. Ik diende een verzoek in om lid te worden van deze groep. Niet veel later werd dit verzoek geaccepteerd en kon ik mijn ervaringen delen met anderen. Een groep met gelijkgestemde, een plek waar iedereen gelijk is aan elkaar. In de loop van de weken kwam ik in contact met Arden, zij is de groep gestart. In de loop van tijd werd ik onderdeel van het team en inmiddels hebben Arden en ik een vriendschap opgebouwd. Vanavond heb ik drie andere meiden uit het team ontmoet! Maar voordat we uit zijn gegaan vanavond was het tijd voor wat ‘quality tijd’.

 

Het werd een film ochtendje en Thais eten voor lunch dat aan de deur werd bezorgd. We hoefden niet naar buiten met de koude temperatuur en konden goed bijkletsen voor ik morgen weer op het vliegtuig stap! Veel over deze ochtend is er niet te zeggen, behalve dat ik niet kan wachten tot ‘John Wick 3’ in de bioscoop komt mei 2019.

 

Heb je wel eens ontbijt gegeten voor diner? Dat kan in een Amerikaanse diner die de hele dag ontbijt serveert. In Chicago kan het ook bij ‘Little Goat’. Een restaurant gespecialiseerd in ‘modern diner food’. Sandwiches en gerechten die je als ontbijt besteld vullen de kaart hier. Het restaurants is licht en toch heeft het nog steeds dat welbekende diner gevoel. Het menu is groot en voor mij was het zeer lastig om een keuze te maken. Het werd wentelteefjes met gefrituurde kip! Wat een bijzondere combinatie, ontzettend lekker en toch wel vreemd als avondeten 😉

 

Het was een hele gezellige avond, zeker omdat ik Dawn, Devan en Valerie heb mogen ontmoeten. Inmiddels heb ik vijf team leden ontmoet. In de loop van tijd hoop ik meer mensen aan dat lijstje te mogen toevoegen, die door Girls Who Travel bij elkaar zijn gekomen. Benieuwd naar alles wat we doen en de geweldige artikelen die we wekelijks plaatsen? www.girlswhotravel.org

 

Nu is het tijd om de laatste dingen in te pakken en morgen weer richting de zon te vertrekken. Kijk wel weer uit naar de warmte, al had ik hier ook best wat langer kunnen blijven!

 

 

 

Favoriete adresje voor … Sake!

Sushi Dokku

Chicago, Illinois

Verenigde Staten

 

Dit is de plek voor degene die van geheime bars houd, en sake! Achter een deur versierd met bamboo vind je een trap naar Sushi Dokku. De plek voor sushi en sake!

 

Favoriete adresje voor … Ontbijt voor diner!

Little Goat

820 W. Randolph Street

Chicago, Illinois

Verenigde Staten

 

De ‘Goat’ restaurants in Chicago worden gerund door een vrouwelijke chef. ‘Little Goat’ is de moderne en hippe versie van een diner. De uitstraling is hip, net als het design. Mooi bankjes en strakke tafels passen niet helemaal bij de sandwiches en ontbijt gerechten op het menu. Wentelteefjes voor diner, een beetje vreemd wel lekker!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.