Loading

Half Moon Cay, Bounty stranden en zon!

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Half Moon Cay, Bounty stranden en zon!

En dan opeens in het 11 december. Gisteren was het afscheid nemen van de dames van de Sit & Stitch, de zeedagen zijn voorbij gevlogen en nu zijn er geen meer over. Het was een gezellige boel en iedereen heeft genoten van de groep en de diverse projecten die we allemaal hebben gemaakt de afgelopen paar weken. Een grote lijst met namen en emailadressen is uitgewisseld om iedereen op de hoogte te houden van toekomstige projecten en cruises!

Om het vakantievieren nog even af te leren waren we vandaag in Half Moon Cay. Het privé eiland van Holland America Line, dat een onderdeel is van de Bahama’s. Een prachtig bounty eiland met hagel witte stranden en helder blauw water. Nog nooit eerder heb ik voet op dit eiland gezet, het was vandaag de eerste keer en ik heb ontzettend genoten. Het was een dag van boek lezen, genieten van de zon en samen met Symen alcohol vrije tropische drankjes drinken. Het was heerlijk genieten, maar om drie uur was het toch tijd om richting Florida te gaan en voor de meeste passagiers om de laatste spullen te pakken.

Vanavond was het de avond van de tranen, ruim 6 weken hebben we met elkaar opgetrokken en nu moeten we afscheid nemen van elkaar. Nico is 13 jaar en woont in NYC, ze was hier samen met haar vader en morgen gaan ze naar huis. Nico haar moeder kon niet meer vanwege haar werk en Nico kan niet wachten om haar weer te zien. Toch was ze vanavond ontzettend verdrietig, ze heeft zoveel leuke mensen ontmoet dat ze het jammer vind om afscheid te nemen. Later bleek dat ik één van die belangrijke mensen was die ze had ontmoet, zo ontzettend lief om te horen! Met een knuffel heb ik geprobeerd haar te troosten en we houden contact! Met alle technische snufjes van tegenwoordig is dat niet meer zo moeilijk! Ook van alle andere afscheid genomen, zulke lieve mensen. Het zal vreemd worden om hier morgenavond rond te lopen zonder omringt te zijn door alle bekende gezichten. Ik ga ze missen … maar over een weekje is het voor ons tijd om afscheid te nemen. Dan gaan wij naar huis!!!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.