Loading

Vancouver, Thuis

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Volendam

Vancouver, Thuis

Daar zijn we weer, thuis! Nee, niet die thuis … die andere! Er zijn diverse definities over wat thuis is. ‘Home is where you wifi connects automaticly’, wanneer dit geldt zijn we ‘echt’ thuis! Hier verbind onze telefoon zich wel automatisch met het netwerk maar het internet gaat niet werken voordat je hebt betaald!

Ben weer aan boord, Symen was maandag al deze kant opgevlogen en vandaag volgde ik. Lynette was zo lief om me een slinger te geven en zo reden we vanmorgen vroeg al richting de Canadese grens. Heerlijk samen in de auto, kletsend over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daar zijn auto ritjes de meest uitgesproken momenten voor.

Heel veel heb ik eigenlijk nog niet te vertellen over ons thuis op de Volendam. De koffers zijn inmiddels uitgepakt en alles heeft zo goed als een plekje gekregen. Het voelt wel al gelijk als thuis, we zijn zo gewend aan de indeling van de hut en de faciliteiten dat we makkelijk kunnen overschakelen van de ‘automatische wifi thuis’ naar de ‘niet zo automatische wifi thuis’. Het zijn twee verschillende plekken, met uiteenlopende opstandigheden … en toch is het thuis! In ieder geval voor de aankomende drie maanden.

Nieuwsgierig naar onze planning? Hieronder vind je onze cruise- en vakantieplanning voor de aankomende maanden. Mocht je nog tips hebben, schroom niet om ze met me te delen! Ben erg benieuwd naar jouw ervaringen op deze bestemmingen.

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.