Loading

North West Trek

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

North West Trek

Ga niet met mij opzoek naar wilde dieren, dat is geen goed idee! Nee hoor, ik breng geen ongeluk het tegendeel juist! Maar mijn enthousiasme daarentegen zorgt er met regelmaat voor dat de dieren met hetzelfde gemak weer verdwijnen als waarmee ze zijn verschenen. Door de jaren heen heb ik geleerd m’n enthousiasme wat meer onder controle te krijgen, maar wanneer ik een wild dier zie dan gebeurt er iets in me. Dan verander ik in een kind van vijf op Sinterklaasavond. Het heeft me inmiddels al menig valse blikken opgeleverd, Symen daarentegen moet er ontzettend om lachen!

Op het moment van schrijven zit ik nog te stuiteren in m’n stoel! Vandaag was namelijk zo’n dag waarop we de meest geweldige dieren hebben gezien. Geluk heeft er ook wel wat mee te maken dat we zoveel zagen, maar het ook het feit dat we een bezoek brachten aan Northwest Trek. Een ‘dierentuin’ helemaal gewijd aan de dieren van de Northwest. Drie jaar geleden brachten Lynette en ik al een bezoek aan NW-trek, het was een prachtige dag maar echt geluk met het spotten van de dieren hadden we niet. Vandaag was het weer stukken minder, maar de dieren lieten zich daardoor niet tegenhouden. We hebben bizons, herten, berggeiten en eilanden gezien in het ‘safari’ gedeelde van het park. Zelfs Elandjong ‘Sproose de Moose’ liet zich aan ons zien.

Ook heeft NWT een gedeelte ingericht voor de carnivoren, zoals beren, wolfen, lynxen, poema’s, en vossen. Als kleine kinderen genoten we met z’n drieën van alles dat er te zien was. Een heel avontuur om in elk verblijf het dier te vinden. Het is fijn om te zien dat ze hier hun best doen om alle dieren de ruimte te geven, vooral in het buitenverblijf waar de dieren alle vrijheid hebben en zich zelfs kunnen verstoppen wanneer ze geen zin hebben om door de bezoekers gespot te worden.

En het begon allemaal met m’n enthousiasme. Ik geloof dat er geen dieren van me zijn geschrokken, Symen z’n linkerbeen daarentegen is er minder goed vanaf gekomen 🙂

Favoriete adresje voor … dieren spotten!
Northwest Trek

11610 Trek Drive E
Eatonville, WA 98328
USA

Favoriete adresje voor … een snelle lunch!
Taco Time

Deze keten heeft diverse locaties in Washington State. Had niet verwacht dat je hier zo lekker ‘Mexicaans’ kan eten. De gerechten hier zijn niet echt authentiek, maar de kwaliteit van het eten in verhouding met de prijs is wel erg goed!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.