Loading

Einde van het seizoen, Alaska

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Einde van het seizoen, Alaska

Het Alaska seizoen loopt tegen het einde, alle seizoen relateerde zaken zijn al gesloten of zijn bezig met sluiten. De souvenirwinkels houden grote uitverkoon, ramen en deuren worden dichtgetimmerd. Alaska maakt zich klaar voor de winter, klaar voor een periode zonder cruiseschip toeristen, een seizoen zonder ‘Diamonds International’ …

De zomer is afgelopen, de herfst heeft haar intreden gedaan en de winter kijkt stiekem mee om een hoekje! De havens in Alaksa zijn dan wel bezig met sluiting, maar de natuur is daar nog steeds om te genieten. Een bezoek aan Glacier Bay kon ook deze niet uitbleven. Elke week is het weer anders, de kleuren veranderen onder onze ogen en het is ongelofelijk hoeveel gezichten Moeder Natuur heeft. Volgende week brengen we ons laatste bezoek aan Glacier Bay, van dit seizoen. Ik ben nieuwsgierig wat ze ons dan laat zien, maar eerst ga ik Ketchikan in voor chocolade en een beker thee. Het seizoen loopt dan wel op z’n einde en de toeristen trekken weg maar de Alaskanaren blijven, ze gaan nergens naartoe. Net als ik hebben ze weinig met de tientallen juwelierszaken die hier gevestigd zijn, des te meer met koffie, thee en chocolade!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.