Loading

Jeju, Zuid-Korea.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Jeju, Zuid-Korea.

Japan achter ons latend voeren we naar Zuid Korea, het eiland Jeju om precies te zijn. Inmiddels zijn we alweer onderweg naar China en hebben we ook Korea achter ons gelaten. Welke indruk Jeju op mij heeft achter gelaten weet ik eigenlijk niet.

 

Er was me aangeraden om mee te gaan met een scheepstour, zo gezegd zo gedaan! De tour ging naar ‘Hallim Park’, volgens de omschrijving een ‘world-class botanic garden’. Deze tijd van het jaar was het niet zo speciaal, ook hier heeft de herfst zijn intreden gedaan en dat is duidelijk te zien. De planten zien eruit alsof ze er schoon genoeg van hebben! De lava grotten van Hyeopjae en Sangyong zijn ook gelegen in ‘Hallim Park’. Goed uitgelichte grotten, maar helaas niet heel erg bijzonder. Ontzettend jammer eigenlijk, want ik had echt uitgekeken naar dit park dat als prachtig was omschreven in de brochure.

 

Desalniettemin heb ik een leuke ochtend gehad met de passagiers uit mijn groep. Ben thuisgekomen met een logeeradres in Australië, heb cruise advies gegeven voor een toekomstige cruise en heb iemand geadviseerd wat te doen wanneer zij twee dagen in Rotterdam liggen met de Rotterdam. Het is altijd lekker om even van het schip af te zijn en contact te maken met anderen.

2 Comments

  • mam

    Wat weer een mooie foto,s. Vooral die van de bloemen. Liefs mam

    24 oktober 2016 at 22:40
  • Annemarie

    Ik bedacht mij vandaag dat jullie al op reis zijn. Gauw op je site gekeken en jullie zijn zelfs al in mijn tijdzone (min of meer). Leuk om te lezen. Ik zal je binnenkort ook even regulier emailen. Tot volgend jaar in Sydney.

    23 oktober 2016 at 10:17
LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.