Loading

Het dondert en het bliksemt.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Het dondert en het bliksemt.

Onweer, ik kan er uren naar kijken. Kan me eigenlijk niet voor de geest halen of dat altijd al zo is geweest, of dat ik als klein meisje veilig onder de dekens kroop wanneer het buiten weer eens te keer ging. Nu ik ouder ben weet ik in ieder geval dat ik de angst niet van m’n moeder heb geerft, als ik mij goed herinner komt die van haar voort uit een flinke storm op de camping in een tentje.

 

Zolang als het duurt kan ik genieten van de klappen en de flitsen. Gekscherend noem ik het ‘gratis televisie’. Vandaag werden we verrast met een prachtige show in de wolken. Een schitterend gezicht, alsof er een grote bouwlamp aan en uit ging in het hart van de wolk. Wat is moeder natuur toch bijzonder!

dsc00463

dsc00482

dsc00446

1 Comment

  • Mam

    Wat een gave foto,s. Ik poep in me broek als er onweer is. Ja onweer in een tentje op de camping brrrrr. Jij hebt het altijd mooi gevonden. Groetjes Liefs Mam

    1 december 2016 at 23:54
LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.