Loading

Momentje voor jezelf! in Pattaya, Thailand

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Momentje voor jezelf! in Pattaya, Thailand

 

Leam Chabang is de haven voor Bangkok, een lange bus rit staat je te wachten wanneer je vanaf hier deze geweldige stad wilt bezoeken. Voor zon, zee en strand hoef je niet zover, Pattaya is drie kwartier van het schip met de taxi. Een badplaats welke te vergelijken is met Salou of … in Mallorca. Pattaya is ontzettend populair bij Britten, vooral bij het mannelijke geslacht van middelbare leeftijd middenin hun ‘midlife crisis’. Met hun bierbuik en een, veel te, jonge Thaise schone paraderen ze over de boulevard. Hun bier nuttigen ze in een bar waar de paaldans palen in de bar zijn gebouwd en waar Thaise schoonheden, geslacht onbepaald, hun borsten en billen zo nodig in de strijd gooien.

 

Pattaya heeft ook een aantal hele mooie strandressorts, maar de stad staat toch vooral bekend als feestbadplaats zoals wij ze kennen aan de Spaande kust. Toch zijn er ook plekjes te vinden zonder neonverlichting en harde beats. Op aanraden van een collega van Symen hebben wij een aantal dagen geleden voor vanavond een reservering gemaakt bij Health Land. Deze spa staat tussen de schreeuwende uithangborden en is gelegen aan een drukke weg, maar eenmaal binnen is er niets anders dan rust dat je zult ervaren. Health Land heeft een ontspannen sfeer, nette behandelkamers en is zeer schoon, voor een ‘happy ending’ moet je hier dus niet zijn!

 

Wat hebben we genoten van onze twee uur durende Thaise massage. We sloten onze avond af met een olie massage van anderhalf uur. Volgens mij zijn we nog nooit zo ontspannen geweest! Voor wie met een schip aanlegt in Laem Chabang en even wilt ontspannend is dit echt een aanrader! Voor $ 55,- huur je voor zes uur een auto met chauffeur, deze brengt je van het schip naar de spa en na afloop, onderweg naar het schip, stopt hij met alle liefde bij een restaurant voor een hapje eten. Na al dat ontspannen smaakte de Thaise keuken ontzettend goed, want ook van niets doen kan een mens ontzettende trek krijgen!

 

Favoriete adresje om … even te relaxen!

Health Land Pattaya

Pattaya, Thailand

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.