Loading

Happy Thanksgiving

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Happy Thanksgiving

Thanksgiving, een Amerikaanse feestdag waarop mensen stilstaan bij datgene waar ze dankbaar voor zijn. De traditie gaat ver terug, nog in de tijd van de pelgrims en de indianen. Thanksgiving is de dag van dankbaarheid en kalkoen. Elk jaar verdwijnen er grote aantallen kalkoenen in de oven om daarna door hele families te worden verorberd. Vandaag hebben Kelsie, zij is Amerikaanse en werkt bij de fotoafdeling, Thanksgiving gevierd op zijn Thais. Onze tafel stond vol met heerlijke Thaise specialiteiten en we waren dankbaar voor het mooie weer, het lekker eten, het koude bier en het goede gezelschap! Elke dag sta ik even stil bij alle geweldige dingen die ik mee mag maken tijdens deze reis. Ook ben ik dankbaar voor de geweldige mensen thuis die me elke thuishaven overladen met post. Ik schrijf jullie snel terug!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.