Loading

Zeedagen

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Zeedagen

Morgen komt er een eind aan de vijf daagse rust. Vijf dagen geen druk om op Facebook te vertellen hoe het gaat, geen mogelijkheid om mooie vakantiekiekjes op Instagram te zetten en ook geen paniek wanneer er een bericht van MijnOverheid.nl in de mailbox verschijnt! De afgelopen dagen zijn we zo goed als afgesloten geweest voor de buitenwereld. Helaas bereikt vreselijk nieuws toch altijd op één of andere manier wel het schip. Daar lijken wel niet aan te kunnen ontsnappen.

 

Woensdag is het Hilo dag, dan komt er een eind aan de aaneenschakeling van zeedagen. Voor de één een vloek, voor de ander een zegen. Ik hoor, over het algemeen, bij de laatste groep. Dit is afhankelijk van de weercondities! Zeedagen zijn dagen om te ontspannen, uit te slapen, te genieten van de activiteiten aan boord zoals Ukulele spelen, hula dansen, trivia of het dagelijkste haak uurtje in het Kraaiennest. Het genieten gaat in de havens natuurlijk door, maar het ontspannen gebeurt op een heel ander niveau. Dan gaat het van helemaal niets doen, naar zoveel mogelijk doen in enkel 10 uurtjes tijd! Komt helemaal goed, maar vooralsnog is het nog even genieten van het helemaal niets doen.

 

 

Tags

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.