Loading

Inpakken en wegwezen

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Inpakken en wegwezen

Het is inmiddels kwart over 11 s’avonds en ik zit te bedenken wat ik allemaal nog moet doen voor ik vanavond naar bed kan. Eigenlijk weinig, behalve zorgen dat de iPod van Anne gaat werken. Mijn iPod heeft gisteren de geest gegeven en is nu onderweg naar Apple. Nu mag de iPod van Anne mee op reis, maar dan moet hij wel vullen en daar heeft hij geen zin in. Gelukkig zeiden m’n vriendinnen al … je hebt helemaal geen tijd om iPod te luisteren!

De was is gewassen, de afwas is gedaan, de bank is afgehaald en de koffer staat klaar. Morgen ochtend hoeven alleen nog maar de kroketten erin … Symen en zijn collega’s hebben trek in kroketten, koffer en ik in de auto bij Ans en we kunnen gaan.

Eigenlijk wil ik nog uren bloggen, maar ik krijg al helemaal de kriebels. Ik denk dat ik nog een koppie thee moet nemen en naar bed. Kan niet geloven dat ik morgen in Venetie ben!

Tags

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.