Loading

Argostoli, Griekenland

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Argostoli, Griekenland

Wat een lekkere nacht rust. Geen klokken die naar voren of achteren gaan. Symen moest er wel vroeg uit, hij moest de tenders te water laten. Hier vandaag gaan we niet aanwal, we blijven op zee liggen en met de tenders kan iedereen aan wal.

Tegen 8 uur zijn Symen en ik lekker samen wezen ontbijten, helaas eindigde ik bij de dokter. Niet vanwege ’t ontbijt hoor, blaasontsteking. Helaas duurde het allemaal zo ontzettend lang dat ik 1,5 uur bij de dokterspost heb gezeten. Er waren wat spoedgevallen en er was verwarring over of ik nu bij een passagiers- of crewarts terecht moest. Later werd ik door de passagiersarts geholpen, maar bleek ik naar die van de crew te moeten. Gelukkig was de arts heel aardig en zei, weet je wat, ik reken niets en geniet van je reis. Dokterskosten voor de crew worden gedekt door de maatschappij. Na dit alles heb ik tot de lunch bij ’t zwembad gezeten. Heerlijk, we liggen hier tot ongeveer 3 uur en met de ongemakken die ik nu ervaar blijf ik lekker ‘thuis’.

De lunch gezellig gedeeld met Symen en later ook met wat van zijn collega’s. Het was een relaxte lunch net als de rest van de middag. Weinig gedaan. Symen s’avonds weer werken en ik lekker pennen in de bieb, daar zit ik heel erg graag. Tussendoor wat gegeten en s’avonds lekker op bed tv gekeken. Tegen elf uur zijn we naar ’t personeelsfeestje geweest ter ere van de 300ste cruise. Live muziek, gratis drank. Wat wil je nog meer? Het was erg gezellig, werd het toch nog een geslaagde dag!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.