Loading

Op zee, van Griekenland naar Italië

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee, van Griekenland naar Italië

Vandaag is de zee dag, een dag om te genieten van de rust. Tijd voor m’n boek. In de ochtend lekker ontbeten en met verschillende mensen in het Lido, restaurant, een praatje gemaakt. Later kamen Alie en Jo langs om hallo te zeggen. King had me al gespot en de dames vertelt waar ik zat. Ik ben later ook bij hen gaan zitten en we hebben weer een gezellig ochtend gehad. Na het eten was het boektijd en ben ik aan de nieuwe Simone v.d. Vlught begonnen in de zon. Heerlijk! Tussendoor gegeten met Symen en toen weer terug in mijn boek. Ook heb ik in het vakantieboekje van Ali geschreven, dat wou ze graag.

Het was een zalige rustige dag. Weinig te vertellen maar zeker niet verveeld. Weet je … ik heb niet eens tijd om mijn kaarten te schrijven en toch genoeg vrije tijd … ik geniet gewoon van alles dat hier gebeurt.

S’avonds lekker met Symen gegeten en ons laten opgedoft voor de formele avond. We hebben een show gezien, viel me eigenlijk best wel weer tegen. De verkrachting van de prachtige nummers staan we zo niet aan, maar na de show lekker rond gelopen, biertje gedaan, lekker gekletst met Symen en gewoon een erg leuke avond gehad. Vanavond gaat de klok weer een uur terug, dus niet te vroeg naar bed!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.