Loading

San Diego, Heerlijk relaxen

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

San Diego, Heerlijk relaxen

Morgen moet Symen weer te werk en wat doe je als het je laatste vrije dag is? Natuurlijk, alleen maar leuke dingen en lekker relaxen. We hebben heerlijk in bed tv gekeken, wat opgeruimd en de laatste pakketjes gemaakt. Om 12 uur gingen we pas de deur uit en allereerst gingen we via het postkantoor om het pakketje voor Erin en Katie op de post te doen.

En van in bed liggen en niets doen krijg je honger! Voor de lunch gaan we vandaag naar Yard House, een plek waar ze over de 100 bieren op tap hebben en Symen en ik lusten wel een biertje. Aangekomen bij de Yard House kregen we een mooi plekje op een bank aan het raam, echt heerlijk was het zo in het zonnetje. We bestelde wat de eten en twee biertjes. Symen nam een biertje uit Alaska en ik ging voor de Karl Straus Amber Lager. We moesten beide ons ID laten zien en Symen kreeg z’n bier met z’n ID kaart maar ik met mijn rijbewijs niet, het was geen goede legitimatie. Als ik nu naar het hotel ga voor mijn paspoort, is dat wel goed? Ja, zei de manager dus wij even heel erg snel even naar het hotel om m’n paspoort op te halen.

Weer aankomen bij de Yard House was ons plekje nog onbezet en kwam de serveerster weer de bestelling ophalen en m’n paspoort. De manager kwam terug en was heel erg blij dat wij weer terug waren gekomen. Ey, we zijn niet voor een kat te vangen! Hij vertelde dat ze eigenlijk ook geen paspoorten mogen aannemen want de staat van Californie stelt bepaalde eisen aan ID bewijzen en daar moeten ook kleur haar en ogen op staan. Maar ja … dat hebben wij niet. Gelukkig keurde de manager m’n paspoort toch goed en kon ik op m’n biertje wachten.

Het duurde ontzettend lang voor we ons eten en drinken kregen en toen het eindelijk kwam kregen we 3 leuke dingen, 1 het eten was heerlijk, 2 het bier was ook zalig en 3 was dat we het eerste rondje drinken niet hoefde te betalen omdat het eten en drinken zo laat kwam. We hebben heerlijk gezeten, gekletst.

Na het eten kregen we ontzettende trek in kaastaart en volgens mensen hier moeten we dan naar extraordinary deserts. Deze toetjes boer zit in Little Italy, samen zijn we er naartoe gekomen en helemaal klaar om lekker kaastaart te eten kwamen we van een koude kermis thuis. Ze hadden alleen maar smaken met nootjes, helaas gaan nootjes en Symen niet zo goed samen. Een beetje neergeslagen zijn we maar een lekkere wandeling gaan maken langs de haven. Er lag een cruiseschip van Carnival cruises, morgen ligt de Oosterdam hier.

Bij het hotel hebben we weer heerlijk rustig aan gedaan en heerlijk genoten van deze laatste dag. S’avonds hebben we heerlijk wat gegeten en gedronken bij de brouwerij Rock Bottom. Het was weer een heerlijke bier dag! S’avonds hebben we de koffers gepakt en lagen we pas om 11 uur in bed, het is een record voor deze week!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.