Loading

San Diego, Aanboord van de ms Oosterdam

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

San Diego, Aanboord van de ms Oosterdam

Vandaag zijn we aanboord gegaan van de MS Oosterdam. Het is eigenlijk een heel korte dag om over te vertellen. Vanmorgen vroeg opgestaan, de laatste dingen in de koffer gedaan, douche, aankleden, uitchecken, ontbijten en wachten op de taxi. We konden ontzettend lang wachten want de taxi kwam niet, na bellen met de centrale bleek dat het bestelde taxi busje een lekke band had gekregen op de snelweg. Samen met de bell boy hebben we alle vier de koffers en rolstoel in de taxi gekregen en zijn we naar de cruiseterminal gereden.

Samen door de douane, inchecken op de Oosterdam en toen alle koffers weer uitgeladen in ons nieuwe verblijf, N004 dat is onze kamer. Helaas geen kamer met een raampje, maar alles is opgeruimd en we kunnen ons hier makkelijk vertoeven samen en hoe vaak zullen we in onze kamer te vinden zijn?

De hele dag heb ik gevuld me thee drinken, op de boot hangen en genieten van het mooi weer. Symen heeft zijn dag gevuld met handjes schudden en weer in het werkleven komen. Hij heeft de 16:00 – 20:00 wacht, een hele goede tijd zo kunnen we een paar havens er samen overdag af en dat is wel heel erg gezellig.

S’avonds hebben we lekker samen gegeten in het Lido, hebben we onze personeel ID’s laten maken en hebben we eindelijk Pixar’s UP afgekeken. Niet te laat naar bed want vanavond gaat de klok een uurtje vooruit en ik moet morgen nog een uurtje op veiligheid cursus. Een kort dagje om te schrijven en een rustig dagje om te beleven!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.