Loading

Op zee, Bahia Magdelena

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Op zee, Bahia Magdelena

Vanmorgen was ’t gelukkig niet zo heel erg vroeg, 7 uur. Symen en ik zouden samen gaan ontbijten en daarna zou ik van ’t uitzicht genieten en Symen werken.

Het is dan wel een zee dag, we varen vandaag langs Baja Magdelena, hier komen veel walvissen om te paren en te baren. De afgelopen weken zijn er weinig gezien, maar ik heb goede hoop voor vandaag.

Symen en ik hebben heerlijk buiten gegeten en zagen wel wat activiteit in het water, maar het waren geen walvissen. Misschien otters of dolfijnen, we weten het niet. Na het ontbijt ben ik boven op het dek gebleven en Symen moest te werk.

We hebben niet de walvissen zien springen, helaas, maar wel wat spuiters gezien en vinnen. Het was een geslaagde dag, als je mij vraagt … nou ja, de dag was nog helemaal niet voorbij na het walvissen spotten.

Na de lunch ben ik op het bovendek in slaap gevallen en Symen kwam me wekken met een hele lange email van mijn moeder. Nadat Symen weer te werk ging heb ik heerlijk verder geslapen, Twilight gelezen en later heb ik Mama Mia gekeken in bed.

S’avonds zijn we lekker in onze hut gebleven en hebben binnen wat biertjes gedronken en niet te laat zijn we naar bed gegaan. Het was weer een heerlijk relaxte dag!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.