Loading

Op zee, Tweede Kerstdag

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee, Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag. Iedereen kent het wel, optutten voor de spiegel, je omkleden in mooie kleren, lekker eten met de familie, gezellig kletsen, wijntje erbij en bij ons in de familie is het of een musical film of een film het de Olson twins. Nee … we zijn helemaal geen fan, maar elk jaar is een van hun films op tv en toch kunnen we het niet laten om te kijken!

Ik weet niet wat voor dag het vandaag is, maar ik liep over het dek in mijn korte broek, t-shirtje, slippers en net zoals elke dag rustig aan doen, wat schrijven, wat eten, wat genieten, wat relaxen, een beetje tv kijken, hier en daar een praatje maken … en vandaag is net zoals elke zee dag. Een heerlijke dag, maar om nu te zeggen dat het Kerst is, nee. In het schip klonk ‘my favorite things’ van de Sound of Music met wat kerstbellen op de achtergrond en beneden zag ik ergens een Kerstman de hoek om glippen, maar Kerst nee, dit is een heerlijke zee dag.

Symen had ook weinig werkuren en daar hebben we dan ook heerlijk gebruik van gemaakt! Wat een heerlijke dag, misschien ben ik toch wel een Kerstmeisje …

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.