Loading

Op zee

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee

Piep piep, piep piep … het was 7 uur toen Symen zijn wekker ging en ik de deken nog maar eens even over mijn hoofd heb getrokken. Vannacht is de klok een uurtje vooruit gegaan en heb ik besloten dat ik geen zin had om daar aan toe te geven. Het is een zeedag, dus geen reden om vroeg mijn bed uit te gaan!

10 uur werd ik eindelijk eens wakker, heb ik wat mails beantwoord, wat huiswerk gemaakt, wat geschreven en heerlijk rustig aan gedaan. Zo tegen half 12 maar eens even kleren aangetrokken, kon natuurlijk niet in mijn pyama naar de eetzaal … om 12 uur gingen Symen en ik samen eten en daarna ben ik lekker buiten op het dek gaan zitten. Mooi weer was het niet vandaag, bewolkt, maar eigenlijk niet koud. Buiten was er wel veel vaarverkeer te zien, zo vaarde we in het midden van 3 cruiseschepen en wij werden ingehaald … op dit moment zijn wij bezig met een inhaalslag.

Vanmiddag om 5 uur is besloten dat wij morgen niet de Baja Magdelena gaan bezoeken, maar we moeten een ziek iemand afleveren in Cabo. We zullen zelf niet in Cabo blijven en gewoon doorvaren naar Mazatlan, maar deze Casino medewerkster moet wel met spoed naar het ziekenhuis. Ze heeft in interne bloeding en op dit moment is er geen ziekenhuis in de buurt waar ze naartoe gebracht kan worden.

Ik vind het erg jammer dat we niet naar de Baja gaan, want ik zat de hele middag al te wachten op walvissen en die kwamen niet en ik had de hoop ze morgen te zien. Nu is het zo dat er in Cabo ook heel veel walvissen te zien dus ik ga morgen lekker op het dek zitten en hopen dat ik er een paar kan spotten. Het is bijna een sport aan het worden, ik kijk overal of ik vreemde vlekken in zee zie ik heb toch wel met regelmaat raak!

De rest van de dag was weer lekker rustig, om 6 uur samen met Symen gegeten in het Lido en na zijn dienst hebben we heerlijk in onze hut een biertje gedronken en ‘Julie & Julia’ gekeken. Een ontzettende leuke film over koken en eten. Opeens kreeg ik ontzettend veel zin om ook te koken, mis dat hier wel hoor dat ik niet zelf mag koken, het alleen maar op mag halen. Tuurlijk is het niet hoeven koken erg lekker hoor … maar koken wat je zelf echt lekker vind is ook erg leuk en lekker.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.