Loading

Op zee, en drie medivacs in Cabo

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Op zee, en drie medivacs in Cabo

Vandaag geen Baja Magdelena, maar een snelle stop in Cabo. Nou ja, snel … er ging niet een iemand van boord vandaag maar wel drie. Geen besmettelijke ziektes zoals door veel passagiers werd verwacht, maar een interne bloeding, een hartaanval en iemand die helemaal niet goed is geworden vanmorgen en opgenomen moest worden in een ziekenhuis.

Het weer vandaag is eigenlijk alles behalve lekker, veel wind, regen en de temperatuur is ook heel erg gezakt. Misschien is dat ook wel de reden waarom de walvissen en dolfijnen vandaag niet hun gezicht hebben laten zien. Vandaag was dus een heerlijke dag om verslagen te maken in een luie stoel in de bieb, wat foto’s te maken van de verschillende ruimtes in het schip en het verder lezen in Twilight!

Dit soort dagen zijn heerlijk, ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die zich vervelen. Okay, 3 maanden aanboord zijn en niet de mogelijkheid hebben om jezelf te vermaken dan kan het best moeilijk zijn, maar ik verveel me geen enkel moment.

S’avonds zijn Symen en ik weer verder door het schip gaan dwalen en hebben we het laatste half uur van de illusionist show meegekregen. Het was erg leuk om te zien en hij had ook hele goede trucs totdat Symen vertelde dat er een geheime brug in het plafond zit en er twee motoren zijn … Hij verpeste weer alles!

Na dit alles nog een biertje gedronken en toen weer richting bed … wat is het leven toch zwaar!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.