Loading

Op zee, een gevallen vrouw

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Op zee, een gevallen vrouw

Zee dag verwendag, althans vandaag. Ik heb heel lang lekker in bed gelegen om aan te sterken van vannacht en Symen heeft hierbij goede diensten geleverd. Er kwam een pak appelsap vanuit de brug naar onze hut, vanuit de roomservice keuken kwam er soep, fruit en allemaal lekkere dingetjes en als ik wat nodig had kon ik gewoon bellen. De kok uit de keuken zou er voor zorgen dat er iets voor me te eten was.

Halverwege de dag, nou ja het liep al laat in de middag, voelde ik me alweer stukken beter en zijn Symen en ik even langs Janet gegaan. Janet is de zuster beneden en door de te kleine flippers tijdens het duiken heb ik twee zere tenen waar zij wel even voor zou gaan zorgen. Alweer op m’n benen staande gingen we langs beneden en nadat beide tenen netjes waren ingepakt zijn we boven op het dek lekker wat gaan drinken in de warme zon en ging de wind door ons haar. Heerlijk even die buitenlucht.

Symen had gewoon zijn wacht om half 5 en ik ben hem en Holly even gaan verblijden met een bezoekje. We hebben heerlijk samen een bakkie koffie gedronken en genoten van het prachtige uitzicht.

Om half 6 ben ik samen met Marja een rondje gaan lopen over de boot. We zouden samen wat gaan eten, maar Ad had vrij gekregen van zijn baas en ze konden samen gaan eten. Geen probleem want Symen zou om 6uur toch diner pauze krijgen en konden we ook gezellig samen eten. Holly zat ook in het Lido en samen met haar hebben we heerlijk gegeten. Ze dacht de we wel samen wouden eten, maar we hebben vanavond alle tijd samen, was ons antwoord.

Terug naar de hut, en voor Symen de brug stonden veel van Symen zijn collega’s bij het Lido zwembad. Ze waren hem aan het schoonmaken. Zo werd er over het zwembad heen de beste wensen gewenst en werd er ook wat over een weer gezwaaid, met het gevolg dat ik het snoer van de hoge drukspuit over het hoofd zag en met beide benen gestrekt op de grond lag. Al snel kwam er een jongen van de bediening aan dat de Medical was gebeld, helemaal niet nodig later toch wel beter, en kwam Peter van de overkant aangesneld om te kijken hoe het met me ging. Uiteindelijk belande ik beneden in het aanboord ziekenhuis en werd er door Janet goed voor me gezorgd. Zij en Roni, de arts, hebben zicht afgevraagd of naar huis gaan morgen wel verstandig is.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.