Loading

Pijpenstelen in Oslo

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Pijpenstelen in Oslo

Soms komen goede voornemens niet altijd uit, helaas kwam dit uit in Olso. Lekker vroeg naar bed gegaan, maar helaas had ik niet genoeg energie om van Oslo te gaan genieten. Nou ja, dat is ook niet waar maar ik ben de stad niet ingegaan. Had m’n dag niet helemaal en het regende buiten echt zo erg dat ook daar de zin helemaal niet door gemotiveerd werd!

Nu is het zo dat ik een heel leuk klein raampje heb in mijn hut, door dit raampje kon ik heel erg goed het kasteel van Oslo bekijken en kon ik alle verzopen katten zien terug komen. De gehele dag heb ik gevuld met leedvermaak. Tuurlijk vind ik het ontzettend jammer dat het er niet inzat om Oslo te ontdekken, hopelijk krijg ik nogmaals de kans om deze stad te bekijken en kan ik dan in het zonnetje genieten van deze stad!

Oslo was de laatste haven voor Tilbury, hier ga ik van boord om nog een paar dagen met een Nathalie van Londen te genieten. De afgelopen twee weken zijn er geen rellen meer geweest en kan onze stedentrip gewoon doorgaan. We hebben er erg veel zin in, s ‘avonds nog even de laatste plannen doorgesproken en we zijn er klaar voor. Voor Tilbury, Londen, nog een zeedag waarin iedereen kan pakken en nog even van alle faciliteiten kan genieten en dat ga ik zeker doen.

Wanneer ik terug ben ik Nederland zal ik alles vertellen over London. Mocht je iets meer willen weten over de verschillende steden die ik tijdens mijn cruise heb aangedaan stel ze!

Wat heb ik genoten van al die nieuwe ontmoetingen en mensen die ik heb leren kennen. De reis is nog niet over, maar voor mij al lang en breed geslaagd!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.