Loading

Scarborough, Lekker aanboord

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Scarborough, Lekker aanboord

Zou graag geweldige verhalen willen vertellen over elk Caribisch eiland, maar helaas wordt het verhaaltje van vandaag erg kort. Vandaag waren we in Tobago, een eiland dat nog weinig toerisme kent en daar ook nog niet goed is op ingespeeld. Nu is dat helemaal niet erg, het is juist avontuurlijk als wegen slecht zijn en als de lokale jeugd niet weet wat wifi is dan geeft dit ook wel een avontuurlijk gevoel … maar hier was het net te avontuurlijk. Scarborough gaf mij het gevoel alsof het net was gebombardeerd, overal gaten in de wegen, waar je ook keek zag je kapotte gebouwen, een heleboel hekken, prikkeldraad en de mannen wilden maar al te graag dat je mee ging voor een taxi ritje. Heb er geen foto’s van, de camera lekker in de tas gelaten. Nu kom ik vast meer van deze havens tegen maar vandaag koos ik voor de veiligheid van het schip.

Het was een lekkere zonnige dag aan boord en s’avonds, had weer een uitnodiging ontvangen van de kapitein, naar weer een vip-feestje. Ik schijn uitgenodigd te worden omdat ik graag een praatje maak met de passagiers en het is goed voor Symen wanneer hij ook vaker onder de passagiers is, als ik de hotelmanager mag geloven 😉 Ik heb plezier in gezellig met gasten kletsen dus beschouw het maar als een compliment dat we worden uitgenodigd voor deze feestjes!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.