Loading

Op zee

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee

Vandaag was het een zeedag en dat betekend meestal eerste deck-sale opgevolgd door lunch, sit & nit en om 3 uur Spaans. Vandaag was dat weer het geval. Een heerlijke dag gevuld met een vast programma. Heb tijdens sit & nit m’n muts afgemaakt en ook direct het hoogste bod geboden. Aan het einde van de cruise komt er een veiling voor een weeshuis en een grote groep van de dames uit de sit & nit groep doneren hun gemaakte artikelen. Ik ook, daarom heb ik deze muts zelf gekocht!

Verder was het een dag van klusjes afmaken en wat dingetjes regelen. Een dag waarover je eigenlijk helemaal niet mag klagen!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.