Loading

Op zee, rekensommetje

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Op zee, rekensommetje

Vandaag is het dag 38 van mijn reis, heb net met Symen een rekensom gemaakt. Deze reis brengt ons in 100 dagen naar 44 havens in 20 verschillende landen en langs vier verschillende continenten. De Prinsendam zal door vier verschillende oceanen en zeeën varen tijdens de reis.

Toen ik alles op een rijtje neerzette zoals hierboven moest ik wel even slikken. 100 dagen op reis waarin ik 20 verschillende landen aandoe. In 2009 had ik een doel, dat was minimaal twee landen bezoeken die ik nog niet eerder had bezocht. Mocht ik voor dit jaar hetzelfde doel voor ogen hebben gesteld dan heb ik bij deze dat doel al dubbel en dwars gehaald!

Het is één groot avontuur waar ik enorm van geniet! Waar ik ook van geniet is alle post, e-mails en reacties op mijn blog. Het is heerlijk om te lezen dat iedereen zo meeleeft. Mocht ik nog niet hebben gereageerd op een email, Facebook-bericht, etc. Het internet hier loopt nog op kolen. Weet dat ik aan jullie denk!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.