Loading

Op zee

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee

Zee dagen zijn echt heerlijk, lekker uitslapen, laat naar het ontbijt, lekker een beetje in het dagelijkse programma kijken wat er te doen is en vooral genieten van de vrije dag. Zo was het vandaag ook weer een beetje. Spaans is afgelopen en alleen om half twee ben ik naar de Sit&Knit geweest. Was erg gezellig en de groep lijkt alleen maar groter te worden. Wat meer hoef je te doen op een zeedag? Misschien de was!

De middag vulde Symen en ik met een middagdutje om s’avonds helemaal fris en fruitig aan de diner tafel te zitten. Eerder zouden we een tafel hosten met Nederlanders, maar dat ging vanwege ongeplande werkzaamheden van Symen niet door. Hosten van een tafel houd in je tafelgenoten vermaken en een gezellige avond beleven. We hadden erg naar deze avond uitgekeken, helemaal omdat het een formele avond was. De wekker ging dus niet al te laat want we moesten ons mooi aankleden en ons haar goed stylen!

Het was een heerlijke avond met nog beter eten! Ook de tafelgenoten waren ontzettend gezellig, we zaten met 4 ½ Nederlandse stellen aan tafel. Helaas voelde de vrouw van Piet zich niet zo lekker, we gingen een beetje heen en weer, dus die had besloten in bed te blijven liggen. We hebben zulke ontzettende leuke gesprekken gevoerd en zijn weer veel nieuwe dingen over onze tafel genoten te weten gekomen.

Over het eten, het voorgerecht was slakken met heel veel knoflook opgevolgd door een lekker zoute bouillon. Vanavond heb ik ook voor het eerst Kreeft gegeten, Surf & Turf. Dat was echt heerlijk, om je vingers bij af te likken. Het toetje was een hete beker thee met een kersen sorbet. Jammie, ook al zit ik nog helemaal vol krijg ik alweer helemaal trek. Moet je je voorstellen, de meeste mensen die in de diningroom eten komen hier elke dag en krijgen elk dag restaurant eten voorgeschoteld. Echt heerlijk, maar ik denk dat je bij thuiskomst wel even klaar bent met uiteten na 68 dagen!

Na het toetje was het tijd voor het ‘Black & White: Officers Ball’, dit geeft alle gasten de kans om met de officieren te dansen. Wanneer je als passagier de goede officier ten dans vraagt win je een prijs. Een erg gezellige avond was het als aanvulling op een hele goede dag. Het is echt volop genieten hier aan boord van de MS Prinsendam en ik vind dat we het erg getroffen hebben met de gasten!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.