Loading

Op zee, Amalia gletjser

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee, Amalia gletjser

Het was weer een vroegertje vandaan, rond een uurtje of acht kwam de MS Prinsendam aan bij de Amalia gletsjer. Wat een spectaculaire gletsjer, in Alaska heb ik al geweldige gletsjers gezien maar dit overstijgt echt alles! Wat een prachtige gletsjer was dat op de vroege ochtend. Na het slechte weer van gisteren blijven we vandaag in de fjorden van Chili.

De ochtend begon met een prachtig uitzicht en eigenlijk bleef het de hele dag zo, niet zulke grote gletsjers maar wel prachtige uitzichten over de fjorden. Helaas bleek ook het weer binnenin de fjorden niet helemaal optimaal te zijn, maar ja dat geeft je wel de echte ervaring. Wanneer het er een helder hemel was geweest en geen zuchtje wind had het niet zo mysterieus geweest zoals nu. Zeker bij het wrak, een prachtig uitzicht. Deze dagen zijn echt super, zoveel moois te zien buiten.

Kreeg vandaag het leuke nieuws dat morgen ga ik naar de pinguïns in Punta Arenas, echt geweldig! Eén van mijn wensen deze reis, pinguïns zien. Het is heir vooral genieten, niet normaal dit ik allemaal mag meemaken op mijn zesentwintigste! Deze dag was super, helemaal met het uitzicht op morgen!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.