Loading

De dag waarop we Antarctica verlieten

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

De dag waarop we Antarctica verlieten

De titel van deze blog verklapt het al, vandaag hebben we Antarctica verlaten. Niet zoals gepland rond tien uur in de avond, maar net na negen uur in de ochtend. Wat een pech, ik heb Antarctica gezien maar het was niet wat ik er van verwacht had. Nee, ik ben niet teleurgesteld en wil ook zeker niet verwend klinken maar wanneer je naar Antarctica gaat heb je zeker wat verwachtingen. Deze had ik ook, veel blauw, wit en natuurlijk de natuurlijke inwoners van dit continent. Van alles heb ik wat gezien in één dag, niet in drie dagen zoals gepland en dat is toch wel een beetje jammer.

Deze dag veranderde van ‘The Antarctic Sound’ dag in een ‘gewone’ zeedag. Een dag waar het vooral draaide om genieten van wat we hadden gezien, de foto’s van de camera af halen en hopen dat we overmorgen de Falkland eilanden halen!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.