Loading

St. Patricks Day op zee

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

St. Patricks Day op zee

Hij is klaar, m’n gehaakte roze tas is af! Ben er zo ontzettend trots op. Heb hem na het nemen van wat foto’s gedoneerd aan de veiling voor een school of weeshuis ergens in Europa. Ben nog niet aan een nieuwe begonnen, het garen ligt wel al klaar. Eerst ben ik bezig met vierkantjes haken voor het goede doel. Carla, één van de andere Sit & Knitters is drie dekens aan het maken voor de veiling aan het einde van deze cruise. Voor deze dekens heeft ze vierkantjes nodig en heeft ze aan de andere dames en één heer gevraagd of wij willen helpen de onderdelen van de deken te maken. Ben heerlijk bij het zwembad gaan zitten en heb vier lapjes gehaakt. Als ik thuis ben wil ik graag een boekje kopen met meer haak patronen. Ik vind haken veel leuker dan breien met naalden, tegen breien met een ring kan niets op, en zou dat graag nog een tijdje willen doen. Heb echt de smaak te pakken.

Nu kan je natuurlijk niet de hele dag haken en daarom heb ik de rest van de avond gefeest. Vandaag was het namelijk St. Patrick’s Day. In de uitleg over St. Patrick’s Day kon ik niets vinden over drinken, wat tegenwoordig bij deze dag hoort, maar er was maandag een grote voorraad met Iers bier aan boord gekomen. Tijdens het eten hebben we er een Murphy’s Red bijgenomen. Na het toetje was er een ‘groen’ evenement in de Ocean Bar waar Symen en ik gezellig een tijdje hebben gezet met it-officier Henk en zijn vrouw Dorrie. En om tien uur begon er een feestje met een Iers-tintje in de OB, Officieren Bar. Dat was ontzettend gezellig en ook hier waren de Ierse drankjes prominent aanwezig. Deze zeedagen zijn echt heerlijk, ik hoef namelijk morgen niet vroeg op te staan. Ja, voor Symen is het een ander verhaal aangezien zijn wekker elke ochtend om half 4 afgaat!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.