Loading

Noordzee

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Noordzee

Zeedag, de laatste zeedag van deze cruise. Het is wel een gek idee dat ik morgen weer naar huis ga, dat is ook de reden waarom het vandaag ‘koffer inpakken’-dag was. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet de beste inpakker ben en hele lieve mensen om me heen heb die me daarmee helpen. Toch denk ik dat het tijd wordt dat ik zelf ga leren hoe je goed een koffer in moet pakken. Nee, het is niet dat ik veel te veel mee wil nemen maar m’n moeder en Symen krijgen alles in de koffer waar ik voor hetzelfde twee koffers zal pakken met dezelfde inhoud.

Vandaag ook nog even lekker genoten de Prinsendam en Symen. Heerlijk koffie gedronken in het koffie-café, boek gelezen in de bieb, in de lounge verder gehaakt aan mijn project en s ‘avonds heerlijk gegeten met Symen in het ‘Gouden borden restaurant’. Het was echt een heerlijke avond. We kunnen echt uren praten en lachen om van alles en nog wat, ook hebben we ons weer verbaasd over de snelheid waarmee sommige mensen een drie-gangen diner weg kunnen werken. Wij houden wel van lekker lang tafelen, echt een traktatie is uiteten voor ons.

Gek idee, morgen naar huis. Nu nog even genieten van elkaar!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.