Loading

Reykjavik, IJsland

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Reykjavik, IJsland

Morgen is het een onverwachte zeedag, het is te slecht weer in Heimaey en dat betekend dat we direct door gaan naar Schotland. We moeten helaas ook Scrabster overslaan, ook door het slechte weer, maar gaan als daarentegen naar Kirkwall op de Orkney’s en Invergorden. Ben erg benieuwd naar deze twee havens, ook nieuwe voor mij! Het lijkt erop dat ik steeds meer een ‘Port Hunter’ begin te worden. Port Hunters zijn mensen die vaak in dezelfde omgeving cruises maken maar cruises kiezen die wel andere havens aan doen. Ben benieuwd hoever ik kom

Tags

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.