Loading

Zeedag

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Volendam

Zeedag

Het werd al door meerdere mensen gevraagd, al gegeten in het gouden borden restaurant? Het restaurant zit tot Singapore helemaal vol voor diner maar de manager had nog wel een tafeltje kunnen vinden voor lunch voor Symen en mij en vandaag was het zo ver.

Als voorgerecht had Symen crème brulee Sint Jacobschelpen en ik had bruchetta met garnalen. Het hoofdgerecht bestond uit steak met een korst van blauwe kaas en als toetje hadden we allebei de brownie. Het was een heerlijke lunch en we hebben een heerlijke middag met z’n tweetjes gehad, heerlijk even lekker samen.

Ook mocht ik vandaag een cadeautje openmaken uit het heimweepakket, het was een heerlijke zak met rode zure lappen waar je gezicht ontzettend schreef van gaat staan! Pap, mam en Anne, jullie weten precies wat ik lekker vind, bedankt!

S’avonds alleen voorgerechtjes gegeten in het Lido en daarna wat wezen drinken met Lorrie en Patrick. Lorrie is de hoofdzuster aan boord en Patrick is brandweerman in Vancouver. Zoals het er naar uit ziet gaat Symen deze zomer op de MS Volendam Alaska cruises doen vanuit Vancouver, Lorrie en Patrick hebben me uitgenodigd om vooraf, tussendoor een achteraf bij hun te komen logeren om Vancouver te ontdekken en misschien ook wel om Alaska even te ontlopen. Had de planning om wat volgend jaar wat meer thuis te zijn, maar toch begint het alweer te kriebelen zo zonder plannen om weer de wereld te gaan ontdekken …

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.