Loading

Pattaya – Thailand. Vandaag is de dag dat ik over me heen heb laten lopen.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Pattaya Thailand

Pattaya – Thailand. Vandaag is de dag dat ik over me heen heb laten lopen.

Samen met vier andere tijdelijke bewoners van de Volendam heb ik vanmorgen een taxi genomen naar Pattaya waar we genoten hebben van een relax dag. Een beetje winkelen, langs het strand lopen en heerlijk lunchen bij een stoffige ‘beer garden’. De buitenkant van deze horeca gelegenheid was dan niet de meest uitnodigende maar het uitzicht over de zee, de koude biertjes en het geweldige Thaise eten maakte dat de ‘Beer Garden’ voor ons een geweldige hang out.

Na de lunch zijn we verder gegaan met niets doen, Patrick en Lorrie gingen met hun voeten in een aquarium vol vissen, Ann onderging een heerlijke olie-massage en Dorien en ik hebben over ons heen laten lopen door Thaise dames tijdens een Thai massage. Het schijnt dat we als twee kleine meisjes hebben gegiecheld tijdens de massage. We werden in de meeste vreemde bochten gewrongen en dat zorgde soms wel voor wat hilariteit. Gelukkig waren we beide aardig flexibel en konden de dames ons zonder problemen vouwen. Toen ik voeten over me heen voelde gaan schrok ik wel even, maar daar kwam geen pijn voor in de plaats. Een hele openbaring zo’n Thaise massage, net als het eten zou het vast niet de beste zijn in Thailand maar voor ons was het echt een super lunch en massage.

Vol energie hebben we Pattaya weer verlaten en zijn we nu met de Volendam onderweg naar Koh Samui, onze laatste haven voor Singapore. Het is niet normaal hoe snel de tijd gaat. Aan de ene kant ben ik enthousiast om weer naar huis te gaan, aan de andere kant zou ik het helemaal niet erg vinden als ik nog een weekje moest blijven. Tijd voor een nieuw avontuur.

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.