Loading

Drie dagen feest!

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Drie dagen feest!

Drie dagen geleden vierde ik mijn 31ste verjaardag! Niet de eerste keer dat ik aan boord mijn verjaardag vier. Toch blijft het een vreemde gewaarwording wanneer je jarig bent op een zeedag. Je telefoon heeft geen verbinding dus berichtjes komen niet binnen, post kan niet bezorgd worden en contact zoeken met thuis gaat lang zo gemakkelijk als wanneer je aan wal bent. Desalniettemin werd ik verrast met slingers in de hut, een prachtige serenade van Symen en was de post in een eerdere haven al onderschept zodat ik op m’n verjaardag kon genieten van alle lieve kaarten! Symen verraste me met een bedelarmband, versierd met een wereldbol en Merlion, en s’avonds gingen samen lekker uiten bij de Italiaan.

In Halong Bay werd ik overladen door lieve berichtjes via Telegram, What’s App, sms, Facebook, Instagram, etc. Het is heerlijk om zo nu en dan dagen offline te zijn, maar zo na je verjaardag je telefoon verbinden met het internet en overladen worden met lieve berichten gaf me een warm gevoel!

Vandaag was de laatste dag van m’n 3 daagse verjaardagfeest, nou ja … in Bangkok wacht er nog een pakketje op me van m’n schoonzus en zwager! Mijn verjaardag, Sinterklaas en Kerst vielen dit jaar op dezelfde dag en die dag was vandaag! Er kwam een grote doos met allemaal pakjes van thuis. Gezellig leesvoer, allemaal lekkers, een reisoverlevingspakket, een konijnenbedel, twee prachtige bekers en nog veel meer leuke presentjes werden door de agent aan boord afgeleverd. Wat een grote verrassing was dat! Als klap op de vuurpijl kwamen er ook nog een aantal enveloppen van thuis met gezellige post. Ik voelde me voor de derde keer deze week jarig, al kwam het gemis voor thuis ook wel een beetje hoor …

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor alle lieve presentjes en berichten! Het doet me goed om zo nu en dan van jullie te horen.

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.