Loading

Knoxville, Drukte in de brouwerij

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Knoxville, Drukte in de brouwerij

Wat heb jij vandaag gedaan? Nou, de hele dag in de brouwerij gezeten en m’n dingetjes gedaan. De hele dag? Van 11 tot 5, Erin moest werken en ik ging mee om aan m’n blog te werken, kaartjes te schrijven en om te lokale middenstand te steunen. Niet alleen ik was aanwezig om de lokale middenstand te steunen, als snel liep de brouwerij vol en ook de omliggende cafés hadden aardig wat aanloop. Niet alleen mensen per voet, per auto en per fiets maar ook per paard deden de horecagelegenheden in Knoxville een bezoekje aan. Het was blijkbaar duidelijk te zien dat ik nog nooit een paard voor de bar geparkeerd zien staan want door diverse mensen werd ik aangesproken met ‘jij bent zeker niet van hier …’. Het was een heerlijke middag en na afloop nog lekker met Erin een biertje gedronken.

Thuis stond er nog meer bier op het menu, Norb zou bierkip bereiden vanavond en we kregen hooggeëerd bezoek. Erin haar broer Brian en zijn dochter Grace kwamen logeren vanwege Vaderdag. Het was een ontzettende gezellige avond, met lekker eten, lekkere biertje, cadeautjes voor de Vaders onder ons en Jillian. Ze kreeg een Nijntje kwartet, gedoneerd door het Moeder Muis Kadofonds. Samen met Erin en Grace de hele avond spelletjes gespeeld. Echt een perfecte zaterdag!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.