Loading

Knoxville, Vaderdag

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Iowa

Knoxville, Vaderdag

Daar zit je dan, in Iowa zonder je vader. Die is zoveel duizenden kilometers hier vandaan, gelukkig nog wel op deze aarde. Kreeg vandaag het nieuws dat de vader van een bekende haar is ontvallen en dan ben ik toch wel heel erg blij om te mogen zeggen dat ik mijn vader nog steeds elke dag kan spreken als ik dat wil! Maar ja, vandaag geen ontbijt op bed voor m’n vader, al moet hij die meestal op Vaderdag als ik thuis ben ook missen 😉

Op het programma stond een familie ontbijt met wat cadeautjes, een eieren brunch bij Erin haar vader en zijn vrouw Jeannie en s ‘avonds stond er een familie BBQ bij Norb en Nancy op het programma. Zo gezegd zo gedaan. Het was wel een vreemde gewaarwording zo bij al die vaders op bezoek die niet mijn vaders zijn, des al niet te min heb ik me erg vermaakt en heerlijk gegeten. Dat er elke gang weer wat in paste, soms verbaas ik me over de capaciteit van m’n maag. Tussendoor me ook nog even echt kind gevoeld, samen met Jillian een prinsessen LEGO-kasteel gebouwd. LEGO, daar ben je nooit te oud voor. Net zoals voor spelletjes, nadat we bij Erin haar vader waren geweest heb ik Norb even ingemaakt met een spelletje ‘zak in een gat gooien’. Normaal is mijn coördinatie niet zo goed maar met één biertje in de hand lijkt alles toch wel wat makkelijk te gaan. En toen de hitte naar m’n hoofd steeg gezellig bij Jillian in het zwembadje plaatsgenomen, met m’n voeten!

De avond was heerlijk ontspannen, na het toetje zijn Erin en ik het familie gedoe ontsnapt en zijn we naar de dansstudio gereden waar Erin haar yoga- en massagepraktijk runt. Even heerlijk ontspannen tijdens een massage die ik al vijf jaar tegoed had … totdat de telefoon ging en Symen me uit de ontspannen modus haalde. Waren net de laat met opnemen maar na de ontspannen massage belde hij terug en hebben we tot in de vroege uurtjes samen gebeld. Fijn om even zijn stem te horen en hem te vertellen hoe het hier is. Jammer dat de tijd vliegt want over twee dagen zit het feest in Iowa er al weer op!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.