Loading

Op zee, Ik zie … ik zie

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee, Ik zie … ik zie

Ken je dat, wanneer je iets heel graag wilt zien en denk je dat je het ziet maar het is in geen velden of wegen te bekennen? Geen idee wat ik bedoel? Nou ik heb dat met regelmaat, ben ik opzoek naar een bepaalde winkel denk ik dat ik er eentje zie is het toch die winkel niet, ben ik opzoek naar een bepaalde straat denk ik het eindelijk gevonden te hebben sta ik helemaal niet waar ik wezen moet en denk ik walvissen te zien zie ik helemaal geen walvissen … huh, geen? Maar ik zie toch echt iets, ja daar in het water, nee nog maar een keertje knipperen, misschien zijn het m’n ogen die wennen moeten aan het felle zonlicht, nee ik zie toch echt iets … WALVISSEN! Het schip is niet omcirkeld door piraten maar door zo’n 50 walvissen. Overal waar ik kijk, en uit ons raampje is dat alleen de stuurboord zijde, zie ik walvissen. SYMEN, SYMEN, WORD WAKKER!!! Arme jongen, ligt ie lekker te slapen na de nachtwacht en dan maakt z’n hyperactieve vriendin hem wakker om walvissen te aanschouwen. Toen we vanmiddag wat passagiers tegenkwamen deed Symen alsof hij erg enthousiast was toen ik hem wakker maakt maar om eerlijk te zijn keek hij slaperig op, kreeg ik een erg vermoeide ‘ja walvissen’ te horen en lag hij binnen een paar seconden weer op één oor te tukken. Ik was om kwart over zeven klaar wakker, walvissen krijgen het bij mij namelijk nog steeds voor elkaar om de adrenaline te laten stromen.

Eigenlijk was dit het enige wat de adrenaline vandaag liet stromen, het was een heerlijke dag op zee. Heb ontzettend genoten van het prachtige uitzicht uit ons enorme raam en heb lekker m’n dingetjes gedaan. S ‘middags een privé sessie Sit & Knit gedaan met Paddy, elke zeedag op de Zuid-Amerika reis zaten we met een groep dames de haken en breien, in de Explorers Lounge. Ze had een haaknaald voor me meegebracht met aan elk eind een haak, zo kan je dubbel haken in twee kleuren. Heb het nog niet helemaal onder de knie maar dat is een leuk klusje voor de andere zeedagen

Tegen vieren de hut weer opgezocht en heerlijk het einde van de middag en dat avond met Symen doorgebracht. Een week elkaar hoeven missen is niet lang maar het is toch altijd weer erg fijn als we samen zijn!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.